Wednesday, February 14, 2007

Ystävät hyvät

On aina kaksi vaihtoehtoa selittää blogini talviunisuus. Joko minulla ei ole mitään sanottavaa (=elämää) tai sitten ei ole aikaa kirjoittaa mitä haluaisin, joten päätän olla aloittamattakaan. Pistetään nyt tuon jälkimmäisen piikkiin.

Kehoni lämpötila oli eilen jälleen sallituissa rajoissa kuten ulkoilmankin, eli sain loistavat olosuhteet uuden viikon ja projektien aloitukseen. Ensimmäinen koulupäiväni Suomi-loman jälkeen oli suht rankka, tai ainakin pitkä, opiskellen vierähti 12 tuntia. Päivä alkoi keräämällä jäänäytteitä ja kauhulla odotan päivää jolloin tutkimme niitä jäälabrassa, sanoisin aika kolkoksi paikaksi. Eipähän tule ainakaan juteltua liikaa "niitä näitä" töiden lomassa.

Yllätykset on aina yhtä ihania, vaikkeivat ne omalle kohdalle osukaan. Puolalainen Asia sai kunnian juhlia synttäreitä viime viikolla läheisimmistä kavereistani ensimmäisenä ja ensimmäinen on aina helppo yllättää vaikkapa leipomalla pöydän täyteen makeaa ja kutkumalla ihmiset laulamaan onnittelulauun omalla kielellään. Se onkin ainoita hetkiä, jolloin ei ole kiva olla ainoa paikalle eksynyt suomalainen, yksinlaulu kun ei ihan niitä lempiasioitani ole. Paitsi omaa punaista Mazdaani ohjastaessani. Joka on muuten hienompi kuin tämä Volvo de Luxe! Parempia otoksia odotellessa...

Parista kämpästä oli taas hävinnyt irtaimistoa viime torstain skottibileisiin, kukalliset suihkuverhokiltit ovat kuulema kevään muodissa sitä uusinta uutta. Omia verhojani kaipailen yhä toogabileiden jäljiltä, jonne jäivät. Tämän päivän ystävän päiväbileiden teema on hieman hämärä, taidan raahata sinne täältä kämpästä ainoastaan nuo tyypit, ystäviksi voinen sanoa. Hyvä ystäväni tälle illalle on myös Suomesta vaivalla raahattu KUIVA omenasiideri, jonka arvo minun silmissäni lähentelee jo shamppanjan hintoja. Tekisi mieleni kokeilla, mitä siitä täällä tarjottaisiin jos kauppaamaan alkaisin, puute on ainakin suomityttöjen keskuudessa kova:)

Ystävänpäivän kunniaksi aloin pohtia asiaa nimeltä ystävä ja seuraavia viisauksia vastaukseksi sain.


“Friends help you move. Real friends help you move bodies.”

-Dave Attell-


“A true friend knows your weaknesses but shows you your strengths; feels your fears but fortifies your faith; sees your anxieties but frees your spirit; recognizes your disabilities but emphasizes your possibilities.”
-William Arthur Ward-

"My best friend is the one who brings out the best in me."
-Henry Ford-


Totuuksia kai nuokin, mutta parhaana pidän tätä:


“A friend knows the song in my heart and sings it to me when my memory fails.“
-Donna Roberts-

No comments: