Sunday, March 11, 2007

Mennyttä kuuta kuvina

Laiskuus yhdistettynä ajanpuutteeseen antaa hyvän syyn käyttää kliseetä "Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa" Eli pari sanaa maaliskuustani.

Tyttöjen ilta Naistenpäivänä.
Meitä hemmoteltiin yläosattomilla tarjoilijoilla ja drinksuilla. Mansikkahyytelövodka = :) Mistä ne ties?

Kuunpimennystä katselemassa. Onnelliset ilmeet johtunevat juuri nautitusta jälkiruokapainoitteisesta illallisesta. Eihän kolme ole liikaa? Niin käy aina kun tytöt kokkaa.

Mahduttiin Veron ja Ashleyn kanssa kuitenkin vielä samaan kuvaan. Vero on opettanut minut nauttimaan appelsiinitkin meksikolaisittain, eli Chilirouheen kera. Koukussa olen. Suosittelen.
Tuhosimme erään huolella tehdyn lumiukon erään taksimatkan päätteksi. Onneksi jäi yksi kuva todisteeksi sen lyhyestä elämästä.

Armeijakin tuli käytyä, tässä kaksi suomalaista vakoojaa soluttautuneena Ruotsin talviyksikköön. Vasemmalta Hanne ja Laura.
Luennolla "Kuinka selviydyn pohjoisen olosuhteissa?" opin, ettei kukaan kuollut ennekuin on lämmin ja kuollut. Huomenna kirjoitan aiheesta tenttiin tai sitten nukun onneni ohi. Miksi muuten valmistaudun tenttiin blogia kirjoittamalla??

Ohi on. Kivaa oli. Osaanpahan rakentaa oman iglun, en jää kodittomaksi enää koskaan.

Omia synttäreitäni lähden pakoon ja kauas, Kasian ja Asian kostonhalu on valtava. Turvapaikkatarjouksia otetaan vastaan, kiire.

Sitten eläinten ihmeelliseen maailmaan. Näin poroja ja vihdoinkin riittävästi kerralla.

Ja tähden.
Jäähotellissa vieraillessamme tarvitsimme muutaman apuvälineen selittäessämme Ashleylle poron ja hirven eroa. Niin..

Mazdani vei meidät seuraavaksi Norjaan ja Pohjois-Ruotsiin näkemään neljä hiihtokeskusta kolmessa päivässä. Huomaa patenttiratkaisu "Kolme lumilautaa ja kahdet sukset katolla ilman kattotelinettä".

Hanne, Oriol, Laura, Francis & Flora = Leppoisa loma ja muutama mustelma.


Eniten nautin Narvikin maisemista laskea Atlanttia kohti. Siitä tuo hymy.

Ai niin, sain töitä:) Happy happy! Green Rock Oy ei taida tietää mihin rahansa laittaa, mutta kyllä mulle työ kelpaa. Onpahan hyvä syy tulla taas Suomeen, eihän siellä muuten mitään :P No eipäs, ikävä Suomea tulee aina, kun joku täällä kehuu naapurimaata vierailunsa jälkeen. Ihmiset ei oo kuulemma lainkaan niin ylpeitä kuin täällä ja tytötkin Oulun baareissa kuulema paljon avoimempia ja kiinnostuneempia ihmisistä.. Tunnustuksia tännepäin! Ja sitten valmiiksi naurettu loppukevennys:

Haahaa.




3 comments:

Anonymous said...

Kai meitäkin odottaa vastaavanlainen kohtelu viikonloppuna kuin teitä naistenpäivänä :)

Ja meitä on tulossa neljä. Katsotaan mihin mahdutaan yöpuulle. Mun tädin kämppää voi kuulemma myös lainata.

Hanne said...
This comment has been removed by the author.
Hanne said...

Naistenpäivä oli ja menin, nyt olisi aika kiittää miehiä juhlista ja siihenhän te sovitte kuin.. Hmm, ei nyt tule mtään mieleen.

Hemmottelua korville on kuitenkin luvassa karaokeiltaman muodossa :P Vähän on ikävä teitä, tahtoo kuulla kaiken taas!